Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  2:26 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 12:08

Αγρίνιο: Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία – Μεγάλη η ανάγκη προσφοράς σε μια κρίσιμη περίοδο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντικό είναι το ενδιαφέρον εθελοντών να συμμετάσχουν στην έκτακτη αιμοδοσία που συνδιοργανώνουν σήμερα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου και πραγματοποιείται μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτήριο Τράπεζας της Ελλάδας).

Όπως έχει επισημανθεί στο κάλεσμα του Συλλόγου, αυτήν την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας είναι μεγάλη η ανάγκη προσφοράς αίματος. Δυνατότητα προσφοράς έχει κάθε υγιής πολίτης ηλικίας από 18 έως 65 χρόνων.

Οι αιμοδότες πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ  προκειμένου στη συνέχεια να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους και να προσφέρουν το δώρο ζωής!

Σημειώνεται ότι στο χώρο της αιμοδοσίας υπάρχουν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και τηρούνται όλα τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 757 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.