Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  10:24 μμ
Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 13:15

Επίσκεψη του κ. Νίκου Καραπάνου στην Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίσκεψη και συνάντηση με τοπικούς φορείς του κ. Νίκου Καραπάνου διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιου Λιβανού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Αυγούστου στην Χρυσοβίτσα……

Στην συνάντηση τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα, και ειδικά το θέμα λειτουργίας του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας. Από την πλευρά του ο κ. Καραπάνος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη του υπουργού κ. Λιβανού στο θέμα της επαναλειτουργίας τόσο του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας, όσο των ΤΟΕΒ του Δήμου Ξηρομέρου και γενικότερα των ΤΟΕΒ του νομού μας με σημαντική οικονομική βοήθεια προς τους οικείους οργανισμούς. Μάλιστα όπως τόνισε στο άμεσο προσεχές διάστημα πρόκειται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, και συναντήσεις των εκπροσώπων των οργανισμών με τον ίδιο τον υπουργό. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης το μέλος του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου κ. Πάνος Γκόλιας ο πρόεδρος της κοινότητας Σκουρτούς κ. Στάμος Τζογάνης ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας κ. Νίκος Ζορμπάς και κάτοικοι της περιοχής.

xiromeronews.blogspot.com

Διαβάστηκε 677 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.