Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:23 πμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 22:54

Παναιτωλικός: Καλή εμφάνιση και νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νικητής από το «Απόστολος Νικολαΐδης» έφυγε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας με 1-2 επί του Παναθηναϊκού.

Με το σύνηθες 4-4-1-1 κατέβασε την ομάδα ο Αναστασίου. Ρούσο κάτω από τα δοκάρια, Χουχούμης, Μαλής, Κορνέλιους και Λουί οι 4 της άμυνας. Οι Τσιγγάρας και Φλόρες έλαβαν θέση ως κεντρικοί χαφ, ενώ οι Ντίας και Ντουάρτε αγωνίζονταν στα «φτερά». Ο Μεντόζα είχε ελεύθερο ρόλο μεσοεπιθετικά και μοναδικός προωθημένος ήταν ο Καρέλης.

Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ, Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Καμπετσής, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα οι 11 του Παναθηναϊκού.

Το πρώτο μισό

Αρκετά προσεκτικές οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, και ιδιαίτερα ο Παναιτωλικός. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και απείλησαν δύο φορές στο πρώτο 15λεπτο.

Στο 6’, ο Μπουζούκης πήγε να πετύχει ένα φανταστικό γκολ από τα 40 μέτρα, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 14’ ο Καμπετσής από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα στα χέρια του Ρούσο, μετά από όμορφη ενέργεια του Χατζηγιοβάννη.

Τελικά οι «πράσινοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα από την «άσπρη βούλα». Ο Λουί ανέτρεψε τον Μαουρίτσιο και ο Χατζηγιοβάννης δε λάθεψε ανοίγοντας το σκορ.

Ο Παναιτωλικός, όμως, στη μοναδική καλή του στιγμή ισοφάρισε με κεφαλιά του Φλόρες, μετά από κόρνερ του Ντίας στο 43’.

Η επανάληψη

Με τεράστια ευκαιρία ξεκίνησε η επανάληψη για τον Παναιτωλικό. Στο 49’, ο Διούδης έκανε τραγικό λάθος, αλλά ο Καρέλης δεν μπόρεσε να τον νικήσει στην εξέλιξη της φάσης, με το 1-1 να παραμένει.

Οι Αγρινιώτες ήταν πιο επικίνδυνοι στο δεύτερο μέρος και απείλησε εκ νέου με τον Μεντόζα στο 71’, ύστερα από αντεπίθεση που δημιούργησε ο Λουί.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός απάντησε με το τετ-α-τετ του Καρλίτος. Ο Ισπανός φορ προσπάθησε να κρεμάσει τον κίπερ Ρούσο αλλά αστόχησε.

Ο Τίτορμος μετουσίωσε την καλή του εικόνα, παίρνοντας το προβάδισμα λίγο πριν την εκπνοή. Στο 83’, ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα βρήκε σε χέρι αντιπάλου και ο ρέφερι έδωσε την έσχατη των ποινών. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ανέλαβε την εκτέλεση διαμορφώνοντας το 1-2.

Η σύνοψη

Ο Παναιτωλικός στάθηκε εξαιρετικά στη «Λεωφόρο». Η αμυντική του λειτουργία ήταν στιβαρή, ενώ παράλληλα κατάφερε να «ματώσει» τα δίχτυα εις διπλούν.

Δείγμα θετικό, λοιπόν, σε ένα ακόμα φιλικό, εν αναμονή τόσο της μεταγραφικής ενίσχυσης, όσο και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 486 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 22:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.