Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:38 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 12:40

«Πρεμιέρα Β’ Ιταλίας με G/G, συνεχίζει την παράδοση η Μπράγκα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάθαινε πρώτος όλα τα αθλητικά νέα!

145. Φροζινόνε – Πάρμα (21:30)

Περνάμε στην πρεμιέρα της Β’ Ιταλίας. Η Φροζινόνε κινδύνευσε ακόμα και με υποβιβασμό πέρυσι, όμως η έλευση του Φάμπιο Γκρόσο τη βελτίωσε και ο αμφιλεγόμενος ως προς την αξία του τεχνικό παρέμεινε στο τιμόνι. Θετικές εμφανίσεις στα φιλικά, αποκλεισμός στα πέναλτι από τη Βενέτσια στο Κύπελλο. Χάνει το αποψινό ματς ο περσινός πιο αξιόπιστος επιθετικός της (Νοβάκοβιτς). Η Πάρμα δεν απέφυγε τον υποβιβασμό πέρυσι από τη Seria A και με τον Έντσο Μαρέσκα στον πάγκο και ορισμένες δυνατές κινήσεις (πχ Μπουφόν, Βάσκες) θα προσπαθήσει για την άμεση επιστροφή. Πάντως στην ήττα με 3-1 από τη Λέτσε στο Κύπελλο προβλημάτισε αμυντικά.

Προγνωστικό: Η Πάρμα θα κυνηγήσει το διπλό, επιθετικά δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει, όμως αμυντικά έχει κενά και η Φροζινόνε είναι ικανή να τα εκμεταλλευτεί. Κρατάμε το 1.91 του G/G.

163. Μορεϊρένσε – Μπράγκα (23:15)

Η Μορειρένσε πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα της προηγούμενη αγωνιστική. Δέχθηκε το 2-1 από τη Σάντα Κλάρα στο 90+4’, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει, παίζοντας μάλιστα και με παίχτη λιγότερο, στο… 90+10’! Γρήγορα σε ρυθμό τα παιχνίδια της, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αρκετές φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Πήρε τον μπακ Παουλίνιο (πρώην ΑΕΚ). Η Μπράγκα έχει βρει τον… δάσκαλό της από τη Σπόρτινγκ, μετά το Σούπερ Καπ ηττήθηκε και για το πρωτάθλημα. Ψάχνει επιστροφή στις νίκες, με το μέρος της η παράδοση που τη θέλει να έχει σημειώσει 5 σερί νίκες κόντρα στη Μορειρένσε.

Προγνωστικό: Η Μπράγκα είναι ανώτερη ομάδα και μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο τρόπος που αγωνίζεται η Μορεϊρένσε μάς επιτρέπει να κολλήσουμε το Over 2,5  δίπλα στο «Χ2» για να πάρουμε το 2.30.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Α Πορτογαλίας στο Foxbet.

Διαβάστηκε 390 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.