Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:20 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 21:39

Παναιτωλικός - Αναγέννηση Αρτας 3-0 (φιλικό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε την Αναγέννηση Αρτας σε φιλική αναμέτρηση στις εγκαταστάσεις του Emileon, με τον τεχνικό των «καναρινιών» Γιάννη Αναστασίου να δίνει χρόνο συμμετοχής στις ρεζέρβες.

Η ομάδα του Αγρινίου έφτασε σε μια χαλαρή νίκη με 3-0, με τους Καρέλη και Μόρσεϊ να σκοράρουν στο πρώτο μέρος και τον Καββαδία να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Μελίσσα στο τέρμα, τους Βργκοτς και Μπακαδήμα στο κέντρο της άμυνας και τους Στ. Μπελεβώνη και Χουχούμη στα πλάγια της αμυντικής γραμμής. Σκιαδάς και Φυτόπουλος ξεκίνησαν στον χώρο του κέντρου με τον Μπαρμπόσα μπροστά τους. Μόρσεϊ και Χρ. Μπελεβώνης ήταν στα άκρα και ο Καρέλης στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα στο 8′ όταν έφυγε στο τρανζίσιον και ο Καρέλης σε κενή εστία σκόραρε για το 1-0.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Μόρσεϊ με μια ωραία ενέργεια, ντρίμπλαρε τον αντίπαλό του και τελείωσε όμορφα με πλασέ τη φάση για να γράψει το 2-0.

Το τελικό 3-0 για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 75′ όταν ο Ντουάρτε έβγαλε την μπαλιά στον Βέργο από την αριστερή πλευρά και ο τελευταίος πάσαρε στον Καββαδά για να σημειώσει από κοντά το τρίτο γκολ της αναμέτρησης.

Πηγή: Gazzetta.gr

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα στο παρακάτω βίντεο

Διαβάστηκε 842 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.