Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:13 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 17:48

Να διορθωθεί το λάθος με τον ηλεκτροφωτισμό στο ΔΑΚ ζητά ο Σπ. Διαμαντόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Να συμπεριληφθεί στην εργολαβία για την ανακαίνιση του ΔΑΚ Μεσολογγίου και το έργο του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου ζητά με ανάρτησή του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σπ. Διαμαντόπουλος. Μάλιστα καταγγέλλει ότι με εντολή Δημάρχου, ενώ υπάρχουν τα χρήματα, το συγκεκριμένο υποέργο αφαιρέθηκε από τη δημοπρασία.

Η ανάρτηση του Σπ. Διαμαντόπουλου:

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μας δείχνουν ποσό σημαντική είναι η βοήθεια από το κράτος ( απουσία ιδιωτών ) όταν υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις. Ποσό σπουδαίο πράγμα είναι ο αθλητισμός ιδιαίτερα για τη νεολαία.

Στο Μεσολόγγι και στο ΔΑΚ μας, εξελίσσεται όπως ενημερώθηκα μια δημοπρασία για το γήπεδο ποδοσφαίρου και την κατασκευή ταρτάν. Απουσιάζει ο ηλεκτροφωτισμός ο οποίος αφαιρέθηκε με εντολή Δημάρχου!!

Κύριε Δήμαρχε, εκφράζοντας φαντάζομαι εκατοντάδες δημοτών τους οποίους καλω με ευγενικό τρόπο να αντιδράσουν, με όλο το σεβασμό προς το θεσμικό σας ρόλο, και λαμβάνοντας υπόψη ότι χρήματα στα ταμεία του δήμου υπάρχουν για το επιπλέον κόστος ( περίπου 130.000€ ),

Διορθώστε το αυτονόητο.

ΥΓ.1 Η αξιωματική αντιπολίτευση όπως αυτή εκπροσωπείται στην Οικονομική Επιτροπή όπου αποφασίζονται τα έργα ( αφαιρέθηκε η αρμοδιότητα από το ΔΣ και ζούμε στο σκοτάδι ) δεν έχει να πει τίποτα ; Συμφωνεί;  Μπράβο σε όλους σας..

ΥΓ.2 το 4 στη φωτογραφία δεν είναι τυχαίο ..

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 575 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.