Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  5:30 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 11:23

Παναιτωλικός: Θετικό τεστ με νίκη στη Λαμία 3-1

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θετική εικόνα έβγαλε ο Παναιτωλικός στο πρώτο δυνατό καλοκαιρινό του τεστ. Κέρδισε εκτός έδρας τη Λαμία με 3-1, έχοντας πολύ καλή απόδοση και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ο Αναστασίου θα αισθάνεται ικανοποιημένος από ότι είδε, αφού η ομάδα του παρουσιάστηκε σοβαρή, έκανε αυτό που έπρεπε και τελικά πήρε και μια νίκη που τονώνει την ψυχολογία της.

Με σωστή τακτική περιόρισε τη δράση της Λαμίας και «χτύπησε» στην κόντρα. Στο 10’ ο Ντουάρτε βγήκε στην κόντρα και τροφοδότησε τον Βέργο ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 35’ ο Μεντόσα μετά από ωραία κάθετη διείσδυση και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Η Λαμία μείωσε με εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου στο 41’. Στο 63’ από σέντρα του Περέιρα και γύρισμα του Καρέλη, ο Καββαδίας με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ του Παναιτωλικού.

Στην αρχική ενδεκάδα ήταν οι: Ροντρίγκες, Μαλής, Βργκοτς, Λούι, Χουχούμης, Ντίας, Φυτόπουλος, Μπελεβώνης Στ., Ντουάρτε, Μεντόσα, Βέργος.

Στο β’ αγωνίστηκαν οι: Ροντρίγκες (58’ Μελίσσας), Μαλής, Κορνέλιους, Μπελεβώνης Στ., Περέιρα, Τσιγγάρας (λ.τ. 70’ Σκιαδάς), Μπελεβώνης Χρ., Μπαρμπόσα, Ντουάρτε (70’ Σκόνδρας), Καρέλης, Καββαδίας.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 329 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα