Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:46 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 11:04

Are you... Sirius?

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το pamestoixima!

Από την Allsvenskan, ή κατά κόσμον Α' Σουηδίας θα είναι η αποψινή πρόταση και την αναμέτρηση της Σίριους με την Έρεμπρο.

Κακή εκκίνηση στη σεζόν έκανε η Σίριους (Sirius), αλλά δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Μπορεί να έφαγε... 9 γκολ από τις δύο πρωτοπόρους Τζουργκάρντεν και Μάλμε στα δύο προηγούμενα εκτός, όμως μπροστά στο κοινό της μετρά δύο σερί νίκες επί των Μιάλμπι και Ντέγκερφορς, ομάδων περισσότερο στα μέτρα της.

Τέτοια είναι και η ουραγός Έρεμπρο, που αγνοεί τη νίκη εδώ και 6 αγωνιστικές (0-1-5), μετρώντας 5 ήττες στα 6 τελευταία εκτός, στα 4 από τα οποία έμεινε άσφαιρη. Συν τοις άλλοις θα έχει και δύο σημαντικές απουσίες να διαχειριστεί, καθώς συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι ο βασικός τερματοφύλακας Αλέν και ο μέσος Μόρτενσον. Παίζεται ο άσος στο 1.90+.

Διαβάστηκε 428 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 11:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.