Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:33 πμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 15:15

Παναιτωλικός: Το Καρπενήσι, η ανάγκη για μεταγραφές και οι… δανεικοί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Καρπενήσι ταξιδεύει αύριο ο Παναιτωλικός, ώστε να δομηθεί σε γερές βάσεις η ομάδα της σεζόν που έρχεται. Όπως έγινε γνωστό, ο Ντίας εντάσσεται στην αποστολή μετά την περιπέτεια υγείας που είχε.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα (ή το αργότερο αύριο). Δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις, καθώς σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, μαζί με τους νεότερους που έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο (Μπελεβώνης, Σκιαδάς, Φυτόπουλος κλπ) θα ακολουθήσουν την αποστολή.

Η αγωνιστική παρουσία του Φλόρες και τα κενά του ρόστερ

Στην Ελλάδα αναμένεται και ο Φλόρες το επόμενο διάστημα. Στο χθεσινοβραδινό ματς που αγωνίστηκε βασικός δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Βέβαια όλη η Ονδούρα βρισκόταν σε κακή μέρα, εξ ου και το 3-0 από… ημίχρονο.

Παρακολουθώντας το στυλ παιχνιδιού του, πάντως, φαίνεται πως πρόκειται για ένα χαφ με αυτοπεποίθηση. Ζητούσε διαρκώς την μπάλα από τους συμπαίκτες του, προσπαθώντας να την προωθήσει προς την επίθεση είτε με κοντινές είτε με μεγάλες μπαλιές. Στο 37’ της αναμέτρησης, μάλιστα, έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια, βγάζοντας τετ-α-τετ με «50άρα» μπαλιά τον συμπαίκτη του, που δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αναιμική, από την άλλη, μπορεί να χαρακτηριστεί η μεσοαμυντική του παρουσία.

Βέβαια, σαφή συμπεράσματα από ένα παιχνίδι δεν μπορεί να βγάλει κανείς. Σαν γενική εικόνα, όμως, μοιάζει να του ταιριάζει περισσότερο ο ρόλος του «οχταριού».

Επομένως, ένας ακόμα κεντρικός μέσος χωράει στο ρόστερ της ομάδας. Ένας παίκτης, δηλαδή, με τα στοιχεία του Εντινγκά (ή του Τσιμπόλα), που θα δώσει ύψος στη μεσαία γραμμή, και θα πλαισιώσει τους Φλόρες, Τσιγγάρα, Ντίας, Λιάβα.

Έντονες μεταγραφικές διεργασίες υπάρχουν για εξεύρεση σέντερ φορ, με τον χρόνο να έχει αρχίσει να πιέζει. Ο Παναιτωλικός κοιτάει διάφορες περιπτώσεις και γίνονται προσπάθειες για υπέρβαση στη συγκεκριμένη θέση.

Επιβεβλημένη είναι και η ενίσχυση στα εξτρέμ. Οι Μπαρμπόσα-Μεντόσα είναι ποιοτικοί, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν μόνο οι Ντουάρτε, Σκόνδρας, Μπελεβώνης Χ. Θα είναι μεγάλο το ρίσκο να πορευθεί η ομάδα μόνο με αυτούς και η πιθανότητα να…τρέχουμε κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μεγάλη. Οπότε «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», όπως λέει ο πάνσοφος λαός.

Οι ανυπόστατες φήμες για δανεικό

Δημοσίευμα γνωστού αθλητικού σάιτ «αποκάλυψε» ενδιαφέρον του Παναιτωλικού για παίκτη των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι ο Αναστασίου θέλει να φέρει στο Αγρίνιο τον νεαρό μεσοεπιθετικό Σουρλή, που αγωνίστηκε, μάλιστα, εναντίον της Νέφτσι Μπακού για τα προκριματικά του Champion’s League.

Aπό τον Παναιτωλικό, βέβαια, διαψεύδεται το σενάριο αυτό. Η πολιτική είναι η ίδια και φέτος: δανεικοί από άλλη ελληνική ομάδα δεν έρχονται!

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 412 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.