Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:21 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 17:07

Παναιτωλικός: Κομπλέ η άμυνα, τώρα κοιτάει μπροστά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την απόκτηση του Βργκοτς ο Παναιτωλικός «έκλεισε» τα μετόπισθεν. Ο Κροάτης μαζί με τον επίσης έμπειρο Κορνέλιους, αποτελεί το μεταγραφικό δίδυμο στο οποίο ποντάρουν τα καναρίνια για να ξεχάσουμε την… αεράμυνα των προηγούμενων χρόνων.

Ο Μαλής έχει γράψει πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα και υπάρχουν εναλλακτικές με πιο νεαρούς (π.χ. Σκιαδάς) για το κέντρο της άμυνας.

Στα πλάγια τα δίδυμα έχουν κλείσει από καιρό. Δεξιά είναι ο Λούι με τον Λιάβα, αριστερά ο Χουχούμης με τον Περέιρα. Και κάποιοι παίκτες που έχουν αγωνιστεί σ’ αυτές τις θέσεις εναλλακτικά (Τσιγγάρας, Ντουάρτε).

Τα γκολπόστ γεμίζουν οι Μελίσσας – Ροντρίγκες μαζί με κάποιον (ή και τους δύο) από τους γηγενείς μικρούς (Παρδαλό, Κοντογιάννη) που συμμετέχουν στην προετοιμασία.

Έτσι πλέον η ενίσχυση αφορά τη μεσαία γραμμή στην οποία προστέθηκε ο Φλόρες, αλλά και την επίθεση. Άρα οι επόμενες κινήσεις λογικά θα είναι στις θέσεις 6-8 και 9.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 668 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.