Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:51 πμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 17:18

Άκρως πετυχημένο και με συμμετοχές μέχρι και από… Αργεντινή το 5ο Φεστιβάλ Kitesurf στο Διόνι Κατοχής (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Διόνι της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας, σε μία παραλία με ιδιαίτερη τοπογραφία και μοναδική ομορφιά, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 5ο Φεστιβάλ Dioni Beach Kite Surf Games μεταξύ 17 και 18 Ιουλίου.

Οι διοργανωτές το χαρακτήρισαν ως «το πιο πετυχημένο φεστιβάλ Kitesurf» από τότε που ξεκίνησε η διοργάνωση αυτών των άτυπων αγώνων.

Σημειωτέον ότι υπήρξαν συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, την Ολλανδία, την Αυστρία, την Ισπανία, τη Ρουμανία ακόμη και την Αργεντινή.

Οι διοργανωτές, με σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν χαρά για την επιτυχία του φεστιβάλ και ζητούν να αρχίσει να έχει η διοργάνωση τη δέουσα αντιμετώπιση από το Δήμο Μεσολογγίου, από τον οποίο ζητούν βασικές υποδομές για να αναπτυχθεί περεταίρω το εν λόγω αθλητικό ραντεβού.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1105 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.