Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:50 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 17:17

Ο Παναιτωλικός είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Κορνέλιους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αλεξ Σούστερ, αθλητικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της Vancouver Whitecaps, μίλησε για την μετακίνηση του 23χρονου στόπερ στα «καναρίνια»

Παίκτης του Παναιτωλικού έγινε απόψε (12/7) ο Ντέρεκ Κορνέλιους, καθώς ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στα «καναρίνια» από την Vancouver Whitecaps που ανήκε και παράλληλα οι «κυανοκίτρινοι» διατηρούν οψιόν μόνιμης απόκτησής του.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του Παναιτωλικού ήρθε και εκείνη από την ομάδα του Καναδά, που έκανε γνωστό πως επέκτεινε το συμβόλαιό του και ταυτόχρονα τον παραχώρησε στους Αγρινιώτες. «Είναι πολύ σημαντικό για τον Ντέρεκ να συνεχίσει να βελτιώνεται και μαζί με τους εκπροσώπους του εργαστήκαμε ώστε να βρούμε την καλύτερη λύση για εκείνον. Πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία για εκείνον, ώστε να δοκιμαστεί σε μία ανταγωνιστική λίγκα», σχολίασε ο Αλεξ Σούστερ, αθλητικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της Vancouver Whitecaps. Ο Κορνέλιους είναι ένα από τα «μεγάλα» ονόματα του καναδικού ποδοσφαίρου.

Γιώργος Ντυμένος gazzetta.gr

Διαβάστηκε 332 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα