Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:40 πμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 17:00

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει μόνο για το... κρεβάτι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καλύτερα να τα παρατηρήσεις έγκαιρα

Τα παρακάτω σημάδια σου «χτυπούν καμπανάκι» ότι το άτομο που βλέπεις αυτόν τον καιρό σε θέλει μόνο για το κρεβάτι.

Αδιαφορεί για εσένα

Εκείνοι που έχουν στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο πράγμα, δεν ενδιαφέρονται να σε γνωρίσουν βαθύτερα. Κάνουν επιφανειακές ερωτήσεις και οι συζητήσεις τους, συνήθως, περιστρέφονται γύρω από πολύ συγκεκριμένα ζητήματα.

Δεν σου ανοίγεται

Κατά τον ίδιο τρόπο που δεν θέλει να μάθει περισσότερα για εσένα, δεν θέλει και εσύ να ξέρεις περισσότερα για εκείνον. Σπάνια θα σου μιλήσει για την οικογένεια και τους φίλους του κι αν το κάνει θα είναι για κάτι που ίσως ήδη έχεις μάθει.

Οι συναντήσεις σας είναι συγκεκριμένες

Τις κανονίζει εκείνος και περιλαμβάνουν ταινία στο σπίτι του ή φαγητό πάλι στο σπίτι του. Συναντιέστε σε μέρη που δεν υπάρχει πολύς κόσμος, είναι σχεδόν αδύνατο να σας δουν γνωστοί και φίλοι και, φυσικά, πάντα καταλήγετε στο κρεβάτι.

Σε πιέζει να κάνετε σεξ

Και ακόμα και όταν αρνείσαι δεν σταματά να επαναφέρει το θέμα εκεί. Παραβιάζει τα όρια που θέτεις και καμιά φορά απαιτεί να συνευρεθείτε, ενώ εσύ δεν θέλεις.

Νιώθεις πως δεν σε σέβεται

Αν το ένστικτό σου σού λέει πως κάτι δεν είναι σωστό, να το ακούσεις. Ο σεβασμός είναι κύριο συστατικό μιας επιτυχημένης σχέσης κι αν νιώθεις πως δεν υπάρχει ανάμεσά σας είναι καλύτερο να τελειώσεις κάτι πριν καν αρχίσει.

pronews.gr

Διαβάστηκε 877 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.