Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:55 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 22:14

Η συναυλία του καλοκαιριού με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο λιμάνι της Παλαίρου στις 2 Αυγούστου 2021 21:30

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια συναυλία που αναμένεται να μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολουθήσουν, η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελεονώρα Ζουγανέλη πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα της  δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Παρ’ το αλλιώς”.  Κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία στο λιμάνι της Παλαίρου στις 2 Αυγούστου.  

Η Ελεονώρα μέσα από το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Παρ’ το αλλιώς» μας  θυμίζει μέσα σε έναν πραγματικά δύσκολο χρόνο για όλους μας την ανάγκη να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς. Τα τραγούδια της, αυτό έκαναν και πάντα αυτό θα κάνουν. Θα κουμπώνουν ακριβώς σε κάποιες στιγμές της ζωής μας. Και για κάθε στιγμή, υπάρχει και ένα τραγούδι. Μπορεί να μην το αντιληφθείς αμέσως, αλλά θα έρθει η στιγμή  που θα κουμπώσει ακριβώς.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Χορηγός επικοινωνίας είναι το sinidisi.gr

Διαβάστηκε 456 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 22:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.