Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:47 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 16:34

Νέες ανοιχτές θέσεις εργασίας σε ξενοδοχεία, εταιρείες, επιχειρήσεις και καταστήματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θα στείλετε βιογραφικό

Διάφορες ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν αυτό το διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου και όχι μόνο. Αναλυτικά οι διαθέσιμες αγγελίες:

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι το μοναδικό τεχνικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα που μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες σε έργα Κατασκευής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Η εταιρεία μας αναζητά για πλήρη απασχόληση σε κατασκευαστικά έργα φωτοβολταϊκών σε όλη την επικράτεια:
-10 άτομα Οδηγούς, με Επαγγελματικό Δίπλωμα Οδήγησης κατηγορίας Γ και Ε (κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και ΠΕΙ)
-10 άτομα Χειριστές Μηχανημάτων Έργου
Τηλ. 26930 23883. emails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός διανομέας με δίπλωμα οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας, από την Αντιπροσωπεία Α.Σ. Σαράκης ΑΕ (Μπισκότα Παπαδοπούλου) στο Αγρίνιο, για μόνιμη απασχόληση. Τηλ. 26410 21030 και 6936 144575.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ γυναίκα και άντρας για εργασία σε ξενώνα και εστιατόριο στο Μεγάλο Πάπιγκο Ιωαννίνων για μόνιμη ή εποχική εργασία. Παρέχεται διαμονή και ασφάλιση. Τηλ. 6974 049104.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ λογίστρια/λογιστής, πολύ πεπειραμένη, από τεχνική εταιρεία στο Αγρίνιο. Τηλ. 6909 145656 και 26410 55338, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ μονάδα του Αγρινίου αναζητά σερβιτόρο για μόνιμη απασχόληση, με προϋπηρεσία. Παρακαλώ στείλτε πλήρες βιογραφικό με φωτογραφία στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Η OPSON COMMERCE ΙΚΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος της ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε., ζητά:
-Υπαλλήλους για το τμήμα διακίνησης, αποθήκης (logistics)
-Υπαλλήλους για το τμήμα πωλήσεων
Δίπλωμα οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας ή επιθυμία προς απόκτηση, δεξιότητες διοικητικής υποστήριξης, καθώς και επιθυμία εξέλιξης θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως.
Επικοινωνία: Μιχαήλ Παναγόπουλος.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. +30 6946 905162.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άτομα έως 25 ετών (ΟΧΙ φοιτητές), για να εργαστούν στο κατάστημα “Spain Shops – Ότι πάρεις 1€”, στην οδό Μπαϊμπά 29, στο Αγρίνιο, ως πωλήτριες – πωλητές, με πλήρες ωράριο. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από ξενοδοχείο – καφέ στη Λευκάδα καθαρίστριες, σερβιτόρες και άτομα για μπουφέ. Τηλ. 6906 545870.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για e-shop (μόνο άνδρας μέχρι 40 ετών).
Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, διαθέτοντας κυρίως εξοικείωση σε WordPress και WooCommerce, Γνώση PHP, HTML και CSS θα συνεκτιμηθούν.

  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία.
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών.
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη & εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «E-SHOP» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο https://www.e-tserpelis.com/career

ΖΗΤΕΙΤΑΙ πωλητής – αποθηκάριος (μόνο άνδρας μέχρι 40 ετών)

  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ.
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία.
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών.
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ» στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 379 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία