Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:00 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021 17:25

Μεσολόγγι: Μετά από 6 χρόνια δεν συνεχίζουν μαζί Καλαμπάκος και Σαχπατζίδης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρελθόν αποτελεί από το Μεσολόγγι ο Γιάννης Σαχπατζίδης, ο οποίος μετά από δυο συνεχόμενα χρόνια αποχωρεί ως αρχηγός από την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. παρά το γεγονός ότι η πρώην πλέον ομάδα του ήθελε να τον κρατήσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 28χρονος Θεσσαλονικιός σέντερ θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1 και προς αυτή την κατεύθυνση θα εστιάσει, ενώ την χρονιά που μας άφησε είχε 7,6 πόντους και 3,9 ριμπάουντ σε 18 παιχνίδια.

Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι μετά από 6 χρόνια ο αθλητής δεν θα έχει στην καθοδήγηση του τον Ντίνο Καλαμπάκο, σε μια σχέση που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2015 όταν οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Παγκράτι, και συνέχισαν για δυο χρόνια στην Α1 και στον Κόροιβο Αμαλιάδας, στον Ιωνικό Νίκαιας όπου ο Καλαμπάκος ήταν για ένα διάστημα τεχνικός διευθυντής και για δυο σεζόν στο Μεσολόγγι.

Πλέον, στο Μεσολόγγι θα πρέπει να στραφούν σε άλλες λύσεις για να γεμίσουν την ρακέτα τους.

basketa.gr

Διαβάστηκε 318 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.