Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  5:14 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 19:45

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αγρινίου – Καρπενησίου και Αγρίνιου – Θέρμου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από αύριο μέχρι την 1η Οκτωβρίου θα ισχύσουν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αποφασίστηκαν από τον διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας Δημ. Γαλαζούλα σε τμήματα της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Καρπενησίου και της Αγρινίου – Θέρμου προκειμένου να υλοποιηθούν τμηματικά εργασίες.

Οι αποφάσεις αφορούν:

Τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Καρπενησίου, τμηματικά και σε θέσεις περιορισμένης έκτασης, όπου θα εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτικές, χωματουργικές (όπως καθαρισμός ερεισμάτων, διάνοιξη – διαμόρφωση τάφρων, καθαρισμό τάφρων, αγωγών, οχετών), εργασίες τεχνικών έργων (π.χ. επισκευή – συντήρηση υφιστάμενων μικρών τεχνικών κ.λ.π.), εργασίες σήμανσης – ασφάλισης και εργασίες πρασίνου (όπως κόψιμο φυτών – θάμνων).

Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και μετά το πέρας των εργασιών τα τμήματα θα παραδίδονται στην κυκλοφορία.

Φωτογραφία αρχείου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 391 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News