Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:03 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 18:38

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι οριστικό, πάει MEGA – To ανακοίνωσε επίσημα το κανάλι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα σελίδα στην καριέρα της γυρίζει η Ελεονώρα Μελέτη καθώς από σήμερα ανήκει στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού. Το MEGA με επίσημη ανακοίνωση την καλωσορίζει στο δυναμικό του.

Η ανακοίνωση του καναλιού

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA. Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι.

Τι λέει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την εκπομπή που θα παρουσιάζει

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και το Love It όσον αφορά τα πρόσωπα που θα έχει στο πλευρό της στην εκπομπή, φημολογείται πως ανάμεσα τους θα βρίσκεται και ένας πρώην παίκτης της Φάρμας.

Σε άλλες πληροφορίες η Ελεονώρα Μελέτη θα τοποθετηθεί στο 8-10, μετά δηλαδή από το Κοινωνία Ώρα Mega και πριν την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η οποία θα μείνει στη ζώνη 10-1.

Όσο για τους συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη; Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια θα έχει στο πλευρό της τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, αλλά και τον Κώστα Τσουρό, με τον οποίο έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στο ραδιόφωνο.

Η παρουσία της στον Alpha

To καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτική σταθμό Alpha TV. Εκεί τον Οκτώβριο του 2018 ξεκίνησε να παρουσιάζει το late night talk show «Μετά τα Μεσάνυχτα». Η εκπομπή φιλοξενούσε ιστορίες ανθρώπων που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως τα έχουν ζήσει.

Πηγή / Φωτογραφία: protothema.gr

Διαβάστηκε 526 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.