Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:11 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 13:22

Το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” στο 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tο Σάββατο 26 Ιουνίου 2021το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του νομού Αιτωλoακαρνανίας (Μεσολόγγι-Αγρίνιο) συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στην πλαζ ΕΟΤ της Πάτρας, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ΠΟΜΑΜεΑ Δυτικής Ελλάδος και Νοτίων Ιονίων Νήσων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “το Εργαστήρι μας συμμετείχε στην έκθεση-bazaarμε τα υπέροχα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων μας από όλα τα εργαστήρια και με τη Χορωδία των εκπαιδευόμενων νέων μας που τραγούδησαν μουσικά έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών μας υπό τη διεύθυνση της μουσικού και κοινωνικής λειτουργού του Εργαστηρίου μας κ. Ευσταθίας Γρέντζελου. Στο πιάνο συνόδευε η κ. Αγγελική Δαλιάνη.

Ήταν μια θαυμάσια εκδήλωση, μέσα σε ατμόσφαιρα αγαστής συνεργασίας, αλληλεγγύης, συλλογικής εργασίας, εθελοντισμού και αγάπης στον ευαίσθητο και δύσκολο τομέα της εκπαίδευσης των ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Ευχαριστούμε θερμότατα τον κ. Αντώνη Χαροκόπο Πρόεδρο της ΠΟΜΑμεΑ για την άψογη οργάνωση του Φεστιβάλ”.

Με ιδιαίτερη τιμή
Η Πρόεδρος
και το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 573 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.