Σάββατο, 11η Μαίου 2024  3:10 πμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 19:26

Κωστής Μαραβέγιας: Ερχεται στην ΕΡΤ με το νέο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι επίσημο: Το νέο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είναι προ των πυλών και θα έχει παρουσιαστή τον δημοφιλή τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια

Μετά το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, η εμβληματική μουσική εκπομπή θα επιστρέψει στις οθόνες μας με οικοδεσπότη τον Κωστή Μαραβέγια.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του reader, η παραγωγός της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» Βίκυ Λάσκαρη, επαναφέρει την εκπομπή στην ΕΡΤ με νέο προφίλ και «άρωμα» και παρουσιαστή τον δημοφιλή μουσικό Κωστή Μαραβέγια.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, η νέα αυτή μουσική εκπομπή -που θα έχει επιρροές από την επιτυχημένη εκπομπή «Μουσικό Κουτί»- εγκρίθηκε και επίσημα από το Διοικητικό Συμβούλιο της κρατικής τηλεόρασης και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τον προσεχή Οκτώβριο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 674 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.