Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:50 πμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 09:43

Ζέτα Μακρυπούλια – Μαρία Κίτσου: Θεατρική έξοδος για τις γνωστές ηθοποιούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα θέατρα ανέβασαν ξανά ρολά και οι πρώτες παραστάσεις είναι γεγονός! Το βράδυ της Πέμπτης, ο Θανάσης Αλευράς βρέθηκε στο Άλσος, στο πλαίσιο του προγράμματος της “Ταράτσας του Φοίβου“, και χάρισε ένα απολαυστικό θέαμα, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές, σε όσους έδωσαν το παρών. 

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν την παράσταση ήταν πολλά πρόσωπα από την εγχώρια showbiz. Η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Κίτσου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μαρία Χάνου, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι κάποιοι από εκείνους που κάθισαν στα πρώτα τραπέζια του υπαίθριου θεάτρου και τίμησαν τους πρωταγωνιστές.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στην παράσταση και απαθανάτισε τους γνωστούς ηθοποιούς. Μάλιστα, μετά το τέλος αυτής, επισκέφτηκαν τα παρασκήνια και πόζαραν στο πλευρό του Θανάση Αλευρά.

Δες φωτογραφίες:

tlife.gr

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστηκε 489 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.