Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:18 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 17:16

Messolonghi by Locals: Η Κλείσοβα αλλάζει και το γιορτάζουμε 30 Ιουνίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ύστερα από έξι μήνες συλλογικών προσπαθειών και επιμονής, η Κλείσοβα φορά τα γιορτινά της και μας υποδέχεται με σκοπό τη γνωριμία του ευρύτερου κοινού με την υπέροχη διαδρομή προς το Παρατηρητήριο.

Με απόλυτο σεβασμό στο οικοσύστημα, μηδενικό ανθρώπινο αποτύπωμα, τήρηση των κανόνων υγειονομικής προστασίας και πολύ κέφι, το Messolonghi By Locals προσκαλεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου από τις 19:00 - και μέχρι τη δύση του ήλιου, να κάνετε “Βόλτα στην Κλείσοβα”.

«Γνωρίστε τη διαδρομή απολαμβάνοντας το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και ελάτε σε επαφή με τις δημιουργίες των μαθητών και των πολιτών που για 6 μήνες συμμετείχαν ενεργά για να αναδειχθεί η διαδρομή προς το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας. Παράλληλα θα παρουσιαστεί η έκθεση τις δικές σας με θέμα “Βόλτα Κλείσοβα” που στόχο είχε ο κάθε πολίτης να εκφράσει μέσα από τη δική του ματιά τη διαδρομή. Σας περιμένουμε», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Συμμετέχουν τα σχολεία:

1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου
Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Μεσολογγίου
Επαγγελματικό Λύκειο Μεσολογγίου
ΓΕΛ Ευηνοχωρίου
Ομάδα Φιλαναγνωσίας 2ου Λυκείου Μεσολογγίου

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 286 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 17:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.