Δευτέρα, 1η Ιουλίου 2024  10:52 πμ
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 20:09

Ήρθε η ώρα για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τα ΕΛΤΑ, πόλος έλξης για ανέργους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο τέλος Μαρτίου και ακόμη μεσα στην εβδομάδα αναμένεται να εκδοθεί η προκήρυξη προκειμένου θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία από τις 36 θέσεις μόνιμου προσωπικού στα ΕΛΤΑ.

Η προκήρυξη 1Κ/2016 εστάλη ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και απευθύνεται σε υποψήφιους που έχουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας, καθώς και άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α (σταδιακής πρόσβασης), η οποία να είναι σε ισχύ.
Ειδικότερα γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1K/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα έξι (36) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Οργανισμό «Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ.)» Α.Ε.


Οι θέσεις της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω πίνακα

 

as

as1

asepelta2

 

* Τις θέσεις αυτές μπορούν να τις συμπεριλάβουν στις προτιμήσεις τους και οι υποψήφιοι χωρίς την αντίστοιχη ιδιότητα του πολυτέκνου, τέκνου πολύτεκνου, τριτέκνου, τέκνου τρίτεκνου, δεδομένου ότι εάν οι θέσεις αυτές δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τις προαναφερόμενες ιδιότητες, θα καλυφθούν από υποψηφίους χωρίς τις ιδιότητες αυτές.

dikailogitika.gr

Διαβάστηκε 2449 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 20:12
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία