Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:03 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 17:46

«Πράσινο φως» για επέκταση ωραρίου έως 01:30 – Επιστρέφει η μουσική- το όριο για γάμους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την 1η Ιουλίου καταργείται η απαγόρευση κυκλοφορίας και ανοίγουν τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ενώ το όριο για τους γάμους φτάνει στα 300 άτομα

Την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τη 01:30, καθώς και την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση (αλλά με όριο στα ντεσιμπέλ) από το προσεχές Σάββατο, 12 Ιουνίου, εισηγείται η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών.

Παράλληλα, οι λοιμωξιολόγοι δίνουν το «πράσινο φως» για την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την 1η Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία θα ανοίξουν και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ενώ το όριο για τη διεξαγωγή των γάμων θα αυξηθεί στα 300 άτομα.

Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, οι εμποροπανήγυρεις θα επιτραπούν όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού στην περιφέρεια.

Οι αποφάσεις θα γίνουν γνωστές σήμερα στις 19:00, κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών στο υπουργείο Υγείας, από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

protothema.gr

Διαβάστηκε 327 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.