Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:19 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 19:44

Αμυράς: Προσλήψεις 1.000 υπαλλήλων για τις δασικές υπηρεσίες – Οι 300 σε μόνιμες θέσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Προχωρούμε σε πρόσληψη 700 δασολόγων, δασοπόνων και διοικητικών και προχωράμε στην πρόσληψη άλλων 300 μόνιμων στις δασικές υπηρεσίες.

Ξέρουμε τις ελλείψεις και την δυσκολία του έργου τους. Μετά από 17χρόνια προχωράμε στις πρώτες προσλήψεις», υποστήριξε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος

Την άμεση στήριξη των δασικών υπηρεσιών με πρόσληψη 1.000 υπαλλήλων εκ των οποίων οι 300 σε μόνιμες θέσεις, προανήγγειλε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμάρας στη Βουλή.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΚΚΕ Δ. Μανωλάκου, ανέφερε ότι οι δασικές υπηρεσίες έχουν υποστελεχωθεί καθώς οι τελευταίες προσλήψεις έγιναν πριν από 17 χρόνια ενώ πρόσθεσε ότι «προχωρούμε σε πρόσληψη 700 δασολόγων, δασοπόνων και διοικητικών και προχωράμε στην πρόσληψη άλλων 300 μόνιμων στις δασικές υπηρεσίες.

Ξέρουμε τις ελλείψεις και την δυσκολία του έργου τους. Μετά από 17χρόνια προχωράμε στις πρώτες προσλήψεις».

Παράλληλα, ο κ. Αμυράς επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία δραστηριότητα στην καμένη περιοχή του Αλεποχωρίου. «Δεν πρόκειται να μπει όχι μόνο ανεμογεννήτρια αλλά ούτε βίδα, ούτε λέπι ανεμογεννήτριας», είπε χαρακτηριστικά.

protothema.gr

foto protothema.gr
Διαβάστηκε 372 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία