Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:45 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 09:48

Στους καλύτερους Έλληνες δρομείς των αποστάσεων οι Αγρινιώτες αδελφοί Σταμούλη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς , το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών, οι αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου, Νίκος και Κώστας Σταμούλης, επέτυχαν καταπληκτικές εμφανίσεις και κατατάχτηκαν στους καλύτερους δρομείς αποστάσεων στην Ελλάδα.

Οι δύο Αγρινιώτες αθλητές κατάφεραν να βρεθούν στις πρώτες θέσεις στα αγωνίσματα τους και να επιβεβαιώσουν το αγωνιστικό τους σθένος και την ανοδική τους πορεία.

Στον τελικό των 5000μ. Ανδρών ο Κώστας Σταμούλης κατέλαβε την τρίτη θέση κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δίκαια τα τελευταία 4 χρόνια πρωταγωνιστεί στα 5000μ. και 10000μ.

Ο 19χρονος Νίκος Σταμούλης έτρεξε το Σάββατο στον τελικό των 1500μ. κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Κ23 και την τέταρτη θέση στους Άνδρες βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση. Στο τελικό των 5000μ. ήρθε 3ος στην κατηγορία των Κ23 και 6ος στους Άνδρες. Οι διακρίσεις αυτές του έδωσαν το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα των Εφήβων που θα αγωνιστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη.

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΑΣ Αγρινίου, που σύσσωμο παραβρέθηκε στους αγώνες, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους δύο αθλητές για τις καταπληκτικές εμφανίσεις τους και γιατί αποτελούν υγιή πρότυπα για τη κοινωνία και για τα νέα παιδιά», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 747 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.