Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:12 μμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 13:22

Αποτέλεσμα η Ελλάδα στο "Ροσαλέδα"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την καλή εμφάνιση και το 1-1 στο Βέλγιο, η Ελλάδα ψάχνει νέο θετικό αποτέλεσμα, από τη Νορβηγία αυτή τη φορά, σε ισπανικό έδαφος («Λα Ροσαλέδα», Μάλαγα).

Μάθε τα πάντα για το Euro 2021 Γερμανία

850. Νορβηγία – Ελλάδα (20:00)

Παρά το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουν οι Νορβηγοί, με τον επιθετικό Χάαλαντ, μεταξύ άλλων, δεν αποδίδουν ιδιαίτερα, κάτι που αποδείχτηκε στο τελευταίο ματς, όπου δυσκολεύτηκαν αρκετά από το Λουξεμβούργο και κέρδισαν μόνο με 1-0.

Η «γαλανόλευκη» παρουσίασε πολύ καλή εικόνα απέναντι στο Βέλγιο, τόσο από πλευράς αποτελέσματος (1-1), όσο και εμφάνισης, αφού δημιούργησε περισσότερες φάσεις από το 3ο φαβορί για την κατάκτηση του Euro, που πάντως παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις.

Προγνωστικό: Η Ελλάδα δείχνει να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη σοβαρότητα τα φιλικά από τη Νορβηγία και με γνώμονα την εμφάνιση που έκανε κόντρα στο Βέλγιο, θα ποντάρουμε στο διπλό με +0,5 ασιατικό (δηλαδή το Χ2), που πορσφέρεται στο 1.73.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Διαβάστηκε 313 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.