Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  4:21 πμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 11:16

Κυκλοφορεί στο Youtube η νέα σειρά του σκηνοθέτη Γιώργου Λουριδά "Τα Κλειδωμένα Σ' αγαπώ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την ολοκλήρωση δύο ταινιών μικρού μήκος που γυρίστηκαν στο Αγρίνιο, συγκεκριμένα την "Βρες τα φτερά σου..." και την "Ο πηλός και η κοπέλα", αλλά και την δημιουργία του 1ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 30/5/2021, ο σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς μας συστήνει την νέα του σειρά που κυκλοφορεί στο Youtube "Τα Κλειδωμένα Σ' αγαπώ". Η μουσική και η παραγωγή είναι του τραγουδιστή Νότη Βολανάκη.

Μπορείτε να δείτε το Trailer στο παρακάτω βίντεο:

Το θέμα της ταινίας: "Ένα φτωχό παιδί μεγαλώνει στην Καλαμάτα του 1960 με το όνειρο να γίνει τραγουδιστής. Η τύχη τον φέρνει, δέκα χρόνια μετά, να βρει δουλειά ως σοφέρ επιφανούς οικογένειας. Ερωτεύεται την κόρη τους, όμως οι δυο κόσμοι δεν θα είναι δυνατό να ενωθούν..."

Μπορείτε να δείτε το 1ο επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο:

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Οιχαλιώτης, Παναγιώτα Αγιομαυρίτη, Πέγκυ Θεοδουλίδη, Ευγενία Τσάκαλη, Γιάννης Αριστείδου, Νίκη Μουστρούχου, Παναγιώτης Πρεβενάς, Γιάννης Καλαντζής, Θεοδώρα Σπυροπούλου, Νίκος Θεωνάς, Λεωνίδας Βέλλης, Κατερίνα Χατζοπούλου.

Παραγωγή - μουσική: Νότης Βολανάκης

Σενάριο: Μαρία Ιωσηφίδη

Σκηνοθεσία - διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Λουριδάς

2η κάμερα: Αρετή Κατσούλα

Μακιγιάζ: Ιωάννα Μανέα

Βοηθός παραγωγής: Αντώνης Σταυριανέας, Γεωργία Κασκούτη

Διαβάστηκε 611 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 15:46
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.