Δευτέρα, 24η Ιουνίου 2024  1:08 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 09:53

Μεσολόγγι: Αντί άλλου επιλόγου νέο αξονικό προαναγγέλλει ο Πάνος Παπαδόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου αλλάζει σελίδα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Πάνο Παπαδόπουλο και ο ίδιος επέλεξε ως “επίλογο” να ενημερώσει για δύο σημαντικές εξελίξεις που θα συμβάλλουν στην περεταίρω αναβάθμιση της νοσηλευτικής μονάδας.

Σε ανάρτηση του στο facebook, ο κ. Παπαδόπουλος κάνει γνωστό ότι τις προσεχείς ημέρες σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αγρινίου και τη στήριξη του διευθυντή ακτινολογικού κ. Σπύρου Χρυσανθακόπουλου θα τεθεί  σε λειτουργία ο νέος αξονικός τομογράφος και επιπλέον ότι πρόκειται να εγκατασταθεί νέος βιοχημικός αναλυτής στο νοσοκομείου, που θα καλύψει πλέον πλήρως τις εξετάσεις που στέλνονται στο Αγρίνιο.

“Παρακαταθήκη για το μέλλον” χαρακτηρίζει ο κ. Παπαδόπουλος την υλοποίηση των παραπάνω στόχων και, παράλληλα, ενημερώνει για την πορεία των εμβολιασμών σημειώνοντας ότι “μέχρι 29/5/2021 έχουν πραγματοποιηθεί 19.700 εμβολιασμοί!”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 252 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News