Δευτέρα, 24η Ιουνίου 2024  1:09 μμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 20:22

Δεν…λύγισε ο Κικίλιας: οριστικό, η Φιλιπποπούλου στη θέση Παπαδόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θέμα της ημέρας στο Μεσολόγγι είναι από χθες η απομάκρυνση του Πάνου Παπαδόπουλου από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Η πληροφορία πως επίκειται η οριστικοποίηση της απόφασης με τη δημοσίευσης της στο ΦΕΚ προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου, τοπικών εκπροσώπων φορέων ακόμη και δημάρχων του Νομού.

Έφθασαν στο σημείο να απευθύνουν δημόσιες εκκλήσεις, μέσω facebook, στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του.

Τελικώς από την «κινητοποίηση» αυτή τίποτε δεν άλλαξε, όπως και αναμενόταν δηλαδή, και η αντικατάσταση του Π.Παπαδόπουλου οριστικοποιήθηκε καθώς δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Νέα αναπληρώτρια διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας (στην ενιαία διοίκηση των δυο νοσοκομείων του Νομού δηλαδή) με ευθύνη το νοσηλευτικό ίδρυμα του Μεσολογγίου αναλαμβάνει  η Ελένη Φιλιπποπούλου.

Δείτε το ΦΕΚ

 agrinionews.gr
Διαβάστηκε 751 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News