Δευτέρα, 24η Ιουνίου 2024  1:12 μμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 20:19

Τι έκαναν για τον covid θα δηλώσουν οι δήμοι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με έγγραφό του το Υπουργείου Εσωτερικών καλούνται οι δήμοι της χώρας να καταγράψουν τις ενέργειές τους για την αντιμετώπιση του Covid.

Έως τις 22 Ιουνίου 2021 θα πρέπει να έχει γίνει η σχετική καταγραφή και να έχουν αποσταλεί τα στοιχεία στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ο λόγος δεν είναι τόσο η λογοδοσία για το τι έκαναν οι Δήμοι τις λεγόμενες covid επιχορηγήσεις που έλαβαν από το Υπουργείο, αλλά το γεγονός ότι αυτή η καταγραφή θα πρέπει να γίνει στο πλαίσιο της έγκρισης του αιτήματος προς την Ε.Ε. για αξιοποίηση πόρων από το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΤΑΕΕ).

Με δύο λόγια θα γίνει μια προσπάθεια τα χρήματα που δαπανήθηκαν να επιστρέψουν στα ταμεία και ενδεχομένως τα χρησιμοποιηθούν ξανά για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αν αυτό απαιτηθεί.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 364 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News