Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  2:51 πμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 10:20

Ο δήμαρχος Θέρμου για την αντικατάσταση του διοικητή Πάνου Παπαδόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook τοποθετήθηκε για την αντικατάσταση του διοικητή Πάνου Παπαδόπουλου.

Η σχετική ανάρτηση έχει ως εξής:

Πληροφορήθηκα με έκπληξη την αντικατάσταση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Πάνου Παπαδόπουλου τον οποίο γνωρίζω από το 1990 και παρακολουθώ την ενασχόληση του με τα κοινά και την πολιτική . Γνωρίζω τις αξίες του , την τιμιότητα του και την αστείρευτη διάθεση του να προσφέρει .
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως Διοικητής στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου , τα δείγματα της δουλειάς του και η προσφορά του κρίνεται εντυπωσιακή , αφού κινητοποίησε πολλούς να γίνει καλύτερη η πορεία του νοσοκομείου της πρωτεύουσας του νομού μας .
Συνεπώς μας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες που κατέβαλλε για να αναβαθμιστεί ένα νοσηλευτικό ίδρυμα το οποίο καλύπτει πληθυσμό περίπου 80.000 κατοίκων και ήταν για χρόνια σε καθοδική πορεία από άποψη παροχής υπηρεσιών και όχι η κομματική προέλευση του .
Επειδή αυτές τις αρχές υπηρετώ κ γω αταλάντευτα ως Δημαρχος είμαι υπέρ της ανανέωσης της θητείας του Παναγιώτη Παπαδοπούλου , ως διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου και τάσσομαι αντίθετος σε «μεταγραφές» προσώπων από άλλους νομούς , με μόνο διαβατήριο την κομματική προέλευση .
Καλώ τον φίλο υπουργό υγείας να αγνοήσει τις παροτρύνσεις για αντικατάσταση του Πάνου Παπαδόπουλου και να ανανεώσει την θητεία του , διότι στην δίνη της πανδημίας στον τόπο μας, μεσούσης της εμβολιαστικής εκστρατείας και ενώ σε όλα αυτά το Νοσοκομείο ανταποκρίνεται επάξια, η οποιαδήποτε αντικατάσταση του διοικητή του κρίνεται ως άστοχη .
Εύχομαι και ελπίζω στην αξιοποίηση ανθρώπων που γνωρίζουν τα τεκταινόμενα του νομού και τα προβλήματα του , έχουν δημόσιο ήθος και σέβονται απόλυτα την διαφάνεια και την αξιοκρατία .

Θέρμο 29/5/2021
Ο δήμαρχος
Σπυρίδων Κωνσταντάρας

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 260 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News