Δευτέρα, 24η Ιουνίου 2024  11:47 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Μαϊος 2021 19:28

Πρόταση Παπαναστασίου για συντονισμό και συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων για την αντίδραση για το Πανεπιστήμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, μετά τις εισηγήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων κατά την διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου που γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης, πήρε το λόγο και πρότεινε αρχικά να γίνει ο συντονισμός των επικεφαλής των παρατάξεων και σε δεύτερη φάση την συνάντησή τους ώστε να συνομιλήσουν και να βρουν ένα κοινό «τόπο» δράσης και αντίδρασης για το Πανεπιστήμιο.

Ο κ. Παπαναστασίου επεσήμανε πως η συζήτηση, όταν αποφασιστεί να γίνει, πρέπει να είναι αποκλειστικά μεταξύ των επικεφαλής.

«Πρέπει να δούμε ποια θα είναι η τακτική μας και αυτό θέλει κουβέντα και θέληση, η θέλησή μας αυτή δεν φτάνει, πρέπει να συνταχθούν στο πλευρό μας και άλλοι φορείς. Κάθε 15 ημέρες αποφασίσαμε να βρισκόμαστε με τους δημάρχους του νομού, για να μεθοδεύσουμε τις κινήσεις μας, πρέπει να ταχθούν στο πλευρό μας και οι βουλευτές. Προχωράμε και πρέπει να ελέγξουμε πολλές πτυχές, νομικές και όχι μόνο. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να οργανωθούμε όσο το καλύτερο μπορούμε» ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου, ο οποίος συμπλήρωσε πως πρέπει να γίνει και δημοτικό συμβούλιο για το ζήτημα».

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 240 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News