Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:26 πμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Μαϊος 2021 19:14

To φρούτο που θα σε βοηθήσει να αποχαιρετήσεις για πάντα την κυτταρίτιδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι σας προσφέρει

Το καλοκαίρι είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα δροσερά φρούτα, με ένα εξ αυτών να βοηθά και στο να πείτε "αντίο" στην κυτταρίτιδα.

Ο λόγος για τον ανανά, που μπορεί να σας χαρίσει επίπεδη κοιλιά και να μειώσει την κυτταρίτιδα.

Ειδικότερα:

Το τροπικό φρούτο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βρομελίνη, ένα ένζυμο που βοηθάει στην πέψη απομακρύνοντας το φούσκωμα. Τρώγοντας ανανά η επίπεδη κοιλιά γίνεται πραγματικότητα. Συγχρόνως, βάζει «στοπ» στην ορμόνη βραδυκινίνη, η οποία προωθεί τη συσσώρευση του λίπους και προκαλεί κατακράτηση υγρών.Τι σημαίνει αυτό; Με δυο λόγια διώχνει την κυτταρίτιδα

Επίσης, μπορεί να μας χορτάσει χωρίς πολλές περιττές θερμίδες. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, ο ανανάς καταπολεμά την επιθυμία μας για κάτι γλυκό ενώ την ίδια ώρα μας γεμίζει με βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία. Βιταμίνη Α, C, β καροτίνη διατηρούν τον οργανισμό μας υγιή.

Επιπλέον, ο ανανάς ενισχύει το ανοσοποιητικό μας. Μία μερίδα ανανά μπορεί να μας προσφέρει σχεδόν ολόκληρη την ποσότητα βιταμίνης C, η οποία απαιτείται για τη θωράκιση του οργανισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Παράλληλα, μειώνει την ευαισθησία απέναντι σε ασθένειες και εξαφανίζει τα μικρόβια από την περιοχή του λαιμού.

pronews.gr

Διαβάστηκε 861 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.