Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:40 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021 09:46

Eurovision 2021: Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Stefania – Προκρίθηκε στον τελικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση η Stefania στη σκηνή της Eurovision 2021 προκρίθηκε στον τελικό του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στη 4η θέση του Δεύτερου Ημιτελικού με τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και το τραγούδι «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού. Την εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας on stage επιμελήθηκε ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας, Βρεττός Βρεττάκος.

Δείτε την εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη:

Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν εξαιρετική πάνω στη σκηνή και έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της, κερδίζοντας γι’ ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις.

Η δεύτερη βραδιά ημιτελικών της Eurovision 2021 ολοκληρώθηκε με πανηγυρισμούς της ελληνικής αποστολής. Οι Εurovision fans είδαν ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο show ενώ πλέον μετρούν αντίστροφα για τον τελικό του Σαββάτου που αναμένεται να είναι φαντασμαγορικός.

Στον δεύτερο ημιτελικό διαγωνίσθηκαν και διεκδίκησαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό συνολικά 17 χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα με την Stefania και το “Last Dance”. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στον διαγωνισμό και παράλληλα η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος φέτος στη Eurovision.

Οι δέκα χώρες που κατάφεραν και πέρασαν στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου είναι:

1) Αλβανία

2) Σερβία

3) Βουλγαρία

4) Μολδαβία

5) Πορτογαλία

6) Ισλανδία

7) San Marino

8) Ελβετία

9) Ελλάδα

10) Φινλανδία

Ως γνωστόν, οι «Big Five» (Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια χώρα, Ολλανδία, προκρίνονται απευθείας στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου. Τα βλέμματα όλων μας πλέον είναι στραμμένα στη Stefania που της ευχόμαστε ολόψυχα να βάλει «φωτιά» στη σκηνή και να μας φέρει ξανά τη νίκη.

Πηγή: queen.gr, zappit.gr

Φωτογραφίεs: zappit.gr

Διαβάστηκε 344 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.