Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  7:51 μμ
Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021 19:08

Με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για το Περιφερειακό Συνέδριο στην Ανάληψη Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για το Περιφερειακό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στην Ανάληψη Αιτωλοακαρνανίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξης της Επανάστασης του 1821.   

Η Ανάληψη Αιτωλοακαρνανίας εντάχθηκε στο Εθνικό Πρόγραμμα Δράσεων της Επιτροπής “ΕΛΛΑΔΑ 2021 ” και το διήμερο 24 & 25 Ιουλίου 2021 στο όμορφο και γραφικό χωριό της Ορεινής Τριχωνίδας θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής, Περιφερειακό Συνέδριο με τίτλο “Ο ρόλος της Αιτωλικής Συμπολιτείας στην Ελληνική Επανάσταση, το Στρατόπεδο Γεώργιου Καραϊσκάκη στην Δερβέκιστα”.

Όπως ανακοινώθηκε η εκδήλωση αναμένεται να προσλάβει διεθνή χαρακτήρα καθώς πρόκειται να συμμετάσχουν πρεσβευτές και συγγραφείς από το Εξωτερικό ενώ το “παρών” προγραμματίζεται να δώσουν σημαντικές σημαντικών προσωπικότητες της χώρας μας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 409 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.