Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:29 μμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 21:43

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Τα λόγια σταματούν εδώ…»

Ο Τραϊανός Δέλλας εξέφρασε τον προβληματισμό για τα εύκολα γκολ που δέχεται ο Παναιτωλικός, μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ και τόνισε ότι πλέον τα πάντα θα κριθούν στα μπαράζ παραμονής.

«Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Δοκιμάσαμε κάτι καινούργιο σα σχηματισμό Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε καλύτερο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Εμείς θέλαμε να φτιάξουμε λίγο την ψυχολογία μας από αυτό το παιχνίδι.

Μας προβληματίζουν τα εύκολα γκολ που δεχόμαστε. Τα λόγια σταματούν εδώ και στα επόμενα δύο παιχνίδια, πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται για να μείνουμε στην κατηγορία. Η μεταφορά της μπάλας στην περιοχή, μας δυσκολεύει, αλλά τα λόγια είναι περιττά πλέον. Τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι η ουσία όλης της χρονιάς.

Χρειαζόμαστε πειθαρχία, σοβαρότητα και πάθος» ανέφερε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα στο Ηράκλειο.

SDNA

Νιόπλιας (ΟΦΗ): «Σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν ικανοποιημένος από την ανανέωση του συμβολαίου με τον ΟΦΗ και στάθηκε στην επίτευξη της παραμονής, από την προηγούμενη αγωνιστική.

«Είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε ένα δύσκολο εγχείρημα και μάλιστα, από την προηγούμενη εβδομάδα.

Σήμερα, αδικήσαμε τους εαυτούς μας για ένα διάστημα, μπορούσαμε να το τελειώσουμε και μετά για πολλούς λόγους, κατάλαβα και γνωρίζω, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Τους λόγους αυτούς, θα τους αναλύσουμε το καλοκαίρι» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Νova, μετά το 2-2 με τον Παναιτωλικό.

SDNA

Διαβάστηκε 323 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.