Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:21 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 19:05

«Μια σκέψη μόνο» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 20 Μαΐου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Κέδρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων ΚΕΔΡΟΣ, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ «ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟ»

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

  1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
  2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
  3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook
    Λίγα λόγια για το βιβλίο
    Μια σκέψη μόνο

Ένας μοναχικός δημοσιογράφος, που βρίσκεται στο κατώφλι της ωριμότητας, σε μια περιπλάνησή του στους δρόμους της Αθήνας ξαφνικά καταρρέει. Υπεύθυνο για την κατάστασή του θεωρεί αποκλειστικά τον εαυτό του, μια και ο ίδιος επέλεξε έναν τρόπο ζωής διαφορετικό από εκείνον που ονειρευόταν στην εφηβεία του. Η καθημερινότητά του όχι μόνο δεν τον ικανοποιεί, αλλά τον φθείρει σωματικά και ψυχικά. Συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αλλάξει, να δώσει ουσιαστικό περιεχόμενο στην ύπαρξή του. Θα τα καταφέρει; Το ταξίδι που αποφασίζει να κάνει στο νησί που γεννήθηκε και οι αναμνήσεις που τον κατακλύζουν θα τον βοηθήσουν; Ποια είναι η σκέψη που θα κυριαρχήσει στο μυαλό του;
Μια ιστορία εσωτερικής αναζήτησης και πάλης με απροσδόκητο τέλος.

Διαβάστηκε 500 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.