Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  10:16 πμ
Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 18:36

Υποψήφιος Διδάκτωρ ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την ακόλουθη ανάρτηση ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Λάμπρος Δημητρογιάννης έκανε γνωστές δύο ευχάριστες ειδήσεις, την αποδοχή της ερευνητικής του πρότασης και την έγκρισή του ως υποψήφιος Διδάκτωρ!

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

“Εκτιμώντας ότι η παραγωγική ηλικία μπορεί να συνδυάζει εργασία, κοινωνική προσφορά και διαρκή μάθηση, η απόκτηση πολύτιμης γνώσης, όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία, είναι υπερπολύτιμο αγαθό. Να ευχαριστήσω το αξιότιμο διδακτικό προσωπικό του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, για την αποδοχή της ερευνητικής μου πρότασης και την έγκρισή μου ως Υποψήφιος Διδάκτωρ! Αποτελεί τιμή για εμένα ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα να επιβεβαιώνει τις επιστημονικές προσπάθειες ετών, καθώς και την δυνατότητα εξαγωγής νέας γνώσης”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 363 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News