Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  6:34 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 18:12

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ομολογεί στο Νικηφόρο τον φόνο του Γιάννου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Κωνσταντής, μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Μελέτη, αποφασίζει να μιλήσει για το πώς έγινε ο φόνος του Γιάννου, στις Άγριες Μέλισσες.

Η υπόθεση αυτή έχει ανοίξει ξανά, με τους πρωταγωνιστές να παλεύουν με τους δαίμονες του παρελθόντος. Ο Μιλτιάδης επιβεβαιώνει πως το παιδί του δεν αυτοκτόνησε, αντίθετα έφυγε από τα χέρια των εχθρών του.

Ο Μελέτης, ο Δούκας και ο Κωνσταντής, το φρικτό εκείνο βράδυ, σκότωσαν τον Γιάννο και το έκαναν να φανεί σαν αυτοκτονία. Τον κρέμασαν και τον άφησαν εκεί, μέχρι να τον εντοπίσουν οι δικοί του, μετά από λίγες ώρες. Ο Μελέτης αποκάλυψε την αλήθεια στον Μιλτιάδη, με στόχο να τον αποτρελάνει. Δε κατάλαβε, όμως, πως άνοιξε τον ασκό του Aιόλου.

Ο Κωνσταντής αποκαλύπτει πως ακριβώς έγινε ο φόνος του Γιάννου, στις Άγριες Μέλισσες. Μιλάει ανοιχτά στον Νικηφόρο για το πως έγιναν τα γεγονότα εκείνο το βράδυ. Ο αδελφός του τον κοιτάζει αποχαυνωμένος. Δε μπορεί να πιστέψει πως η οικογένειά του έβαψε τα χέρια της με αίμα για θέματα εκδίκησης και τιμής.

Όλοι οι ήρωες πλησιάζουν την σκοτεινή πλευρά της αλήθειας. Η Δρόσω θα είναι η επόμενη που θα μάθει για την πράξη του αγαπημένου της, με τον κόσμο της να καταρρέει μέσα σε μια στιγμή.

Αντίστοιχα, η Πηνελόπη θα δει πως ο Μελέτης δεν ήταν αυτό που πίστευε τόσα χρόνια. Είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, χωρίς ψυχή μέσα του. Το γυαλί θα σπάσει, με την αλήθεια, επιτέλους, να λάμπει.

Πηγή: youfly.com

Διαβάστηκε 495 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.