Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 13:25

Αγρίνιο: Μεγάλη η προσέλευση για rapid test – Δεκάδες πολίτες περιμένουν υπομονετικά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ανησυχία που έχει προκληθεί ως αποτέλεσμα της έξαρσης των κρουσμάτων αποτυπώνεται και στο ενδιαφέρον των πολιτών του Αγρινίου να υποβληθούν σε rapid test με αποτέλεσμα έξω από το Δημαρχείο να δημιουργηθεί ουρά πολλών ατόμων.

Με υπομονή περίμεναν τη σειρά τους από το πρωί δεκάδες άτομα προκειμένου να υποβληθούν σε δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο και να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να κόλλησαν τον ιό.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και την 3η ΤΟΜΥ, τα τεστ διενεργούνται σήμερα 10 Μαΐου έως 14:00 το μεσημέρι από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στην είσοδο του Δημαρχείου Αγρινίου (Χαριλάου Τρικούπη 10).

Παράλληλα συνεχίζονται οι καθημερινοί έλεγχοι στο Αγρίνιο στα ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου από ώρα 08:30 έως 10:00 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας αυστηρά τα μέτρα (μάσκα, αποστάσεις) και να προσκομίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ διευκολύνοντας το έργο των Κινητών Ομάδων Υγείας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 235 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.