Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:14 πμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 12:53

Ταξίδι στο Νότο...στούς Έλληνες της Αυστραλίας με την κάμερα του Γιάννη Γιαννακόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ταξιδεύουμε στην μακρυνή Αυστραλία με την κάμερα του Γιάννη Γιαννακόπουλου
 
Οταν σκέπτεσαι το ταξίδι στην Αυστραλία θα πρέπει να αισθάνεσαι και να ζεις την περιπέτεια του μακρινού ταξιδιού σαν τον πλοίαρχο Κουκ, που ανακάλυψε την μακρινή ήπειρο, παρά να σε διακατέχει η αγωνία της υπερπτήσης των 25 ωρών. Όπως και να έχει όμως το πράγμα όταν φθάσεις εκεί και συγκεκριμένα στο Σύδνευ, θα αισθανθείς υπέροχα.
 
Οταν δε θα έρθεις σε επαφή με τους ομογενείς μας τότε θα έχεις την εντύπωση ότι ταξίδεψες σε μία άλλη περιοχή της Ελλάδας που είναι πολύ προηγμένη αλλά και παραδοσιακή συγχρόνως.
 
Θα ακούσεις ιστορίες που δεν τις φαντάζεσαι για το πώς αυτοί οι άνθρωποι τόλμησαν το μεγάλο ταξίδι για ένα καλύτερο μέλλον και τελικά τα κατάφεραν. Βέβαια δεν το μετάνιωσαν αλλά αναπολούν την Ελλάδα την οποία επισκέπτονται συχνά.
 
Αν δε συμβεί να τύχης σε κάποια συνεύρεση τους η γλέντι τους το ταξίδι της επιστροφής θα είναι ξεκούραστο γιατί θα αναπολείς αυτά που έζησες.....
 
Θα μου πείτε τέτοια ώρα τέτοια λόγια με τα όσα περνάμε λόγω της πανδημίας.... Η απάντηση είναι, αν προσέξουμε λίγο όλα θα πάνε καλά και η ζωή θα βρει τους ρυθμούς τις και πάλι...
δείτε το βίντεο και τις σχετικές φωτογραφίες
 
 
images 10
 
images 02
images 03
images 04
images 05
images 06
images 07
images 08
images 09
 images 01
Διαβάστηκε 9612 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 13:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.