Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:49 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 20:35

Στην κεντρική διαχείριση τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Αν δεν πάρουμε αυτά που θέλουμε πάμε σε SL TV»

Μια πολύ σημαντική απόφαση έλαβε ομοφώνως η SL1.

Συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί επιτροπή των 4τεσσάρων μεγάλων (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) συν τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη σύσταση της SL TV ώστε να γίνει διαπραγμάτευση με ολους τους φορείς για τα τηλεοπτικά δικαιώματα κεντρικής διαχείρισης.

Ταυτόχρονα ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης θα απευθυνθεί στα συνδρομητικά κανάλια για το συνολικό ποσό που είναι διατεθειμένα να δώσουν σε κεντρική διαχείριση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής: 

«Αν δεν πάρουμε αυτά που θελουμε πάμε σε SL TVTο Δ.Σ. εξέφρασε τη βούληση να προχωρήσει στη δημιουργία κεντρικού φορέα διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, με τη ρητή επιφύλαξη υφιστάμενων συμβατικών υποχρεώσεων συγκεκριμένων ομάδων.

Επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δ.Σ. και τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα εκκινήσει διαπραγματεύσεις για την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων με όλους τους διαθέσιμους παρόχους, για όλες τις μορφές συναφών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Eγκρίθηκε ομόφωνα η συνεργασία με την εταιρεία VEO Technologies ApS για την προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού για την τεχνική υποστήριξη (technical filming) προπονήσεων και αγώνων των ομάδων υποδομών. Η χρηματοδότηση της απόκτησης του εξοπλισμού θα υλοποιηθεί από τη Super League, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απόδοσης ποσοστού από το στοίχημα».

pronews.gr

Διαβάστηκε 287 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.