Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:42 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 19:19

Ψήφισμα της ΠΕΔΔΕ για παράταση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ΔΣ της ΠΕΔΔΕ στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων στο Πρόγραμμα

Το ΔΣ της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. στην συνεδρίασή του την Παρασκευή 9 Απριλίου κατέληξε στο παρακάτω ψήφισμα που αφορά την παράταση του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ:

  • Στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, όπως αυτά αποτυπώνονται στο έγγραφο της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των 36.500 εργαζομένων στα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας 2020-2021.
  • Αιτείται στο Υπουργείο Εργασίας να προχωρήσει με νομοθετική ρύθμιση στην παράταση του τρέχοντος προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ (Δημόσια Πρόσκληση Νο 4/2020), τουλάχιστον για τέσσερις μήνες μετά την λήξη της παρούσας σύμβασης.
  • Να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στην ΚΕΔΕ προκειμένου να συνδράμει σε αυτή την κατεύθυνση και από κοινού να διεκδικήσουμε τα αιτήματα των εργαζομένων και την νομοθετική ρύθμιση.
  • Να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από τα συναρμόδια Υπουργεία για την έναρξη του νέου κύκλου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας έτους 2021-2022.
  • Ζητάμε μόνιμες προσλήψεις για την κάλυψη των τεράστιων και πιεστικών αναγκών που αντιμετωπίζουν οι Τ.Α.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 330 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία