Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:26 μμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 12:30

Γκολ στα ελληνικά ντέρμπι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η «ευρωπαϊκή» μάχη στη Super League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, με τα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν. Στην αναμέτρηση της Λεωφόρου θα στρέψουμε την προσοχή μας.

Δείτε όλα τα νόμιμα online casino στην Ελλάδα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (15:00)

Με το… αριστερό μπήκε στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός, παραχωρώντας 2-2 στον Αστέρα, σε ματς που προηγήθηκε με 2-0. Το θετικό για τον κόουτς Μπόλονι είναι πως θα έχει επιστροφές. Διαθέσιμοι είναι οι Καμπετσής, Καρλίτος, Ιωαννίδης, ακόμα και ο Μαουρίσιο μπήκε στην αποστολή. Ο ΠΑΟΚ πήρε νίκη ψυχολογίας επί της ΑΕΚ και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη στο «Καραϊσκάκης», μείωσε τη διαφορά από τη 2η θέση στον ένα βαθμό.

Προγνωστικό: Τεστ για τον Παναθηναϊκό και το αν είναι σε θέση να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παραμένει αήττητος στα 9 τελευταία εντός για τη Super League (6-3-0), αλλά και ο ΠΑΟΚ έρχεται με ψυχολογία. Καταλήγουμε στο over 2.5 του 2.40, που επιβεβαιώθηκε και στα δύο μεταξύ τους φετινά ματς για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Διαβάστηκε 283 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 12:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.