Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:05 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 10:28

Άγριες Μέλισσες: Μία αιφνιδιαστική επίσκεψη σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο Διαφάνι, καθώς τα γεγονότα τρέχουν… Κάποια πράγματα φαίνεται να βρίσκουν το δρόμο τους στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ κάποιοι βρίσκονται αντιμέτωποι με καινούργια προβλήματα.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Νέα συγκλονιστικά επεισόδια αυτή την εβδομάδα. Το θα δούμε σήμερα και αύριο. Το σίγουρο είναι πως οι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς θα συνεχίσουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κάνουν το Διαφάνι τον αγαπημένο τηλεοπτικό προορισμό.

Άλλωστε οι ανατροπές στις «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζονται και αργά ή γρήγορα για όλους έρχεται η ώρα της κρίσης… με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο!

Στο αποψινό 118o επεισόδιο, Τετάρτη 31 Μαρτίου
Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτι του Προύσαλη, δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του;

Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης, είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη. Μόνο που η χαρά της Ελένης δε θα κρατήσει πολύ καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της.

Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία.

Στο σπίτι των τριών αδελφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.

Στο 119o επεισόδιο, την Πέμπτη 1 Απριλίου
Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη;

Στο σπίτι των Σεβαστών, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς ο Σέργιος δε δέχεται το διαζύγιο των γονιών του. Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στον γιατρό θα την αναστατώσει.

Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους, ενώ εκείνος ετοιμάζει τον γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδελφές της προ των ευθυνών τους…

Καθημερινά λοιπόν, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 10 το βράδυ, οι «Άγριες Μέλισσες» της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη θα είναι στη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τους ήρωες της σειράς να κερδίζουν δικαιολογημένα μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού!

Πηγή/Φωτογραφίες: newsit.gr

Διαβάστηκε 471 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.