Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  10:16 πμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 23:58

Τι θα κάνει ο δήμος Αγρινίου για την ασφάλεια της οδού Κατράκη που μετονομάζεται σε “25ης Μαρτίου”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την επιστολή που κοινοποίησαν κάτοικοι πέριξ της περιοχής της σημερινής οδού Μάνου Κατράκη, που έχει αποφασίσει η δημοτική αρχή να μετονομαστεί σε “25ης Μαρτίου”, τέθηκαν στον δημόσιο διάλογο ζητήματα ασφάλειας για τον συγκεκριμένο δρόμο.

Το agrinionews.gr ζήτησε την θέση του δημάρχου Αγρινίου στο ζήτημα, ο οποίος απάντησε ότι για τον ίδιο δεν τίθεται θέμα προτεραιότητας “ασφάλεια ή ονομασία”, και τα δύο είναι σημαντικά, όπως επίσης ότι ο ίδιος δεν έκανε κάποια αναφορά στον συγκεκριμενο δρόμο ως “λεωφόρο”.

Όπως εξήγησε, πράγματι πριν τις πρόσφατες εκλογές είχε έρθει σε επαφή με κατοίκους της περιοχής για το θέμα και είχε επισημάνει ότι είναι σε εξέλιξη εργασίες από την Περιφέρεια στην περιοχη του ΚΤΕΛ που θα αλλάξουν το πρόσωπο της περιοχής και θα αποφορτισουν και τον “στρογγυλό” κόμβο από την κίνηση.

“Σε ένα χρόνο τα έργα θα είναι έτοιμα και ήδη έχουμε έρθει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια ώστε η σημερινή Μ.Κατράκη να είναι μόνο κάθοδος, δίνοντας χωρο και ασφάλεια στην περιοχή.
Αυτό ήταν από την αρχή στις προτεραιότητες μας και θα μπορει να γίνει μετά την ολοκλήρωση των εργασιών γιατί θα ανοίξει προς την Εθνική Οδό η Πανεπιστημίου και θα γίνει άνοδος μονοδρομημένη ως επιπλέον είσοδος της πόλης”, δήλωσε ο κ.Παπαναστασίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 461 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News