Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:21 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 12:54

Γεωργιάδης: Ετοιμάζεται πρόγραμμα ΕΣΠΑ μόνο για την εστίαση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που θα αφορά τους εργαζομένους στην εστίαση

Ειδικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ που θα αφορά στην εστίαση προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης. «Εχουμε προ πολλού εξαγγείλει και δουλεύουμε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα για τη δημιουργία ενός προγράμματος ΕΣΠΑ ειδικά εστιασμένου στην εστίαση με σκοπό να τους διευκολύνουμε κατά την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων τους όταν η πανδημία το επιτρέψει. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι στη διαδικασία της έγκρισης, μπορώ να σας πω ότι ναι, θα πάρουν χρήματα» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την εστίαση στον ΣΚΑΪ 100,3.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η βέλτιστη λύση για τους ανθρώπους που εργάζονται στην εστίαση (κλάδος που παραμένει κλειστός λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και του lockdown) «ώστε οι άνθρωποι αυτοί -συμμερίζομαι πλήρως την αγωνία που έχουν- θα πρέπει να βοηθηθούν για να πάρουν μπρος οι επιχειρήσεις τους».

ethnos.gr

Διαβάστηκε 369 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία