Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:42 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 00:05

The BitterSweet – νέο single “Νumbers” …+ Official music video

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

The BitterSweet - Numbers (Official Music Video)

(Δείτε το εδώ)

To “Νumbers” μιλάει για την εξάρτηση από τα social media, τα views και τα likes, τη μάστιγα που κατατρέχει τον Σύγχρονο Άνθρωπο, το άγχος και την προσμονή της επιτυχίας και της αυτοπραγμάτωσης. Επίσης ασχολείται με τη "νουμερολαγνεία". Είναι κυρίως αυτοκριτικό και αυτοσαρκαστικό. Η εμμονή με τα νούμερα είναι στο dna μου από τα παιδικά μου χρόνια. Σκέφτομαι νούμερα. Αναπνέω νούμερα. Λειτουργώ με νούμερα..."

Νικόλας Αλαβάνος – The BitterSweet

Αυτά είναι τα λόγια με τα οποία ο ίδιος o δημιουργός του ολοκαίνουργιου track των The BitterSweet με τον τίτλο “Numbers”, περιγράφει το τι τον έσπρωξε να συνθέσει το κομμάτι που αποτελεί προπομπό του επερχόμενου νέου άλμπουμ, “September”, του Αθηναϊκού σχήματος με την τόσο σημαντική και σταθερή πορεία στα Alternative δρώμενα τα τελευταία πολλά χρόνια.

Το όμορφα ιδιαίτερο αλλά και εντελώς οικείο “Numbers”, εμπνευσμένο από ένα θέμα που όλους μας έχει απασχολήσει λίγο – πολύ την εποχή των social media, αλλά και του αναγκαστικού τώρα πια social distancing, έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι του μέσα και από το εξαιρετικό video clip του, δημιουργία του σκηνοθέτη Διονύση Κούτση, σε μοντάζ του Πάτροκλου Σκαφίδα και πρωταγωνίστριες την Ίριδα Παπουτσή και την Χρύσα Καβράκη από το γνωστό τηλεοπτικό show GNTM.

Enjoy!

Official Links

https://thebittersweet.bandcamp.com/releases

https://www.youtube.com/user/TheBitterSweetgr

https://www.facebook.com/thebittersweetgr/

Official Video Clips

The BitterSweet - Numbers (Official Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=XtYb6m4BbNg

https://www.youtube.com/watch?v=s07OdNU2E70

https://www.youtube.com/watch?v=rinGVghLVqE

https://www.youtube.com/watch?v=bLZoydSG568

Διαβάστηκε 590 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.