Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:08 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 18:45

Άγριες Μέλισσες: Το δικαστήριο δικαιώνει τον Νικηφόρο – Σε απόγνωση Ασημίνα και Δρόσω

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πόλεμος κορυφώνεται και ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας στις «Άγριες Μέλισσες»

Tίποτα δεν είναι δεδομένο στο Διαφάνι, αφού τα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες» «γράφονται» βήμα βήμα από τους δημιουργούς της σειράς, που συζητούν και την προβολή τρίτης σεζόν. Η Ανέτ γίνεται συνένοχος του Δούκα, χωρίς να το θέλει και οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι συγκλονιστικές με τον Μάνο Βόσκαρη (ρόλο που ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης) να πλησιάζει σε ένα τέλος που προκαλεί ανατριχίλα. Τα spoiler περιγράφουν την εξέλιξη της μάχης για τον μικρό Σέργιο. Μια μάχη την οποία, αρχικά, φαίνεται να κερδίζει ο Νικηφόρος.

Ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του, χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Και τη γυναίκα αυτή θα την «δώσει» ο Δούκας για να βοηθήσει την Ελένη να βάλει στη φυλακή τον βιαστή της. Είναι μία γυναίκα που έχει βιάσει ο Βόσκαρης στο παρελθόν. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος ανακοινώνει σε όλους την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Η Ελένη αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22 Μαρτίου ο Κωνσταντής πείθει την Δρόσω και οι δυο τους ετοιμάζονται ν’ αναχωρήσουν για το Παρίσι, την ώρα που ο έρωτας της Ασημίνας και του Νικηφόρου δείχνει να αναθερμαίνεται. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στο δικαστήριο. Ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθούν με τον Βόσκαρη, προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτήν την υπόθεση. Η συνάντηση όμως θα πάρει απρόσμενη τροπή…

Συναρπαστική θα είναι όλη η εβδομάδα στις «Άγριες Μέλισσες» Η Δρόσω αποκαλύπτει τον Κωνσταντίνο ότι η Ελένη βιάστηκε στη φυλακή σπό τον Βόσκαρη και της πήραν το παιδί και ο Κωσταντής δηλώνει ότι δεν γνώριζε τίποτα, αλλά «σε κανέναν δεν αξίζει τέτοια τύχη».

Στο spoiler του «Πρωινού» και του Αλέξη Μίχα μαθαίνουμε ότι θα μας απασχολήσει πολύ η συνέχεια της διεκδίκησης του Σέργιου. Δρόσω Κωνσταντής θα πάνε στο Παρίσι. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα θα επιστρέψουν με τη σχέση τους να έχει τελειώσει. Ο πόλεμος κορυφώνεται και ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας για να διακόψει κάθε επαφή με το παιδί. Η Ασημίνα βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση και η Μυρσίνη βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο Στέργιος, παίρνει το μικρό και τον πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, ένα σπίτι που η ίδια σιχαίνεται αφού εκεί μέσα σκοτώθηκε ο γιος της ο Σέργιος.

Ο Νικηφόρος κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και θα γίνει χαμός σε όλο το Διαφάνι. Στη συνέχεια μάλιστα ο Νικηφόρος κερδίζει και το πρώτο δικαστήριο στα ασφαλιστικά μέτρα και αυτό δημιουργεί πολλές αντιδράσεις. Όλοι οι Σεβαστοί στρέφονται εναντίον του Νικηφόρου ακόμα και η Αγορίτσα και ο μικρός αντιδρά πάρα πολύ άσχημα στις «Άγριες Μέλισσες».

Πηγή: ethnos.gr

 
 
Διαβάστηκε 429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.